کیک مارمالاد

خوشمزه و شیک



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️ کره  ۲۰۰ گرم
▫️پرتقال  ۴ عدد کوچک
▫️ شکر قهوه ای ۴ قاشق غذاخوری
▫️شکر  ۲۰۰ گرم
▫️مارمالاد پرتقال  ۶ قاشق غذاخوری
▫️  تخم مرغ  ۴ عدد بزرگ
▫️  آرد  یک و نیم پیمانه
▫️بیکینگ پودر  ۲ قاشق چای خوری
▫️نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
▫️ بادام  ۵۰ گرم



طرز تهیه:

⭕️ 1.  از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.کف و دیواره های قالب گرد (23 سانتی متری) که کف آن جدا می شود، را با کره چرب کنید.

⭕️ 2.  شکر قهوه ای را در کف قالب بریزید. 2 عدد از پرتقال ها را باریک حلقه حلقه کنید و روی آن بچینید.

⭕️ 3.  کره (به دمای محیط) و شکر را باهم بزنید تا خامه ای شوند. 3 قاشق غذا خوری از مارمالاد و سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.

⭕️ 4.  آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. آن را به همراه بادام آسیاب شده به مواد اضافه کنید. پوست 2 عدد پرتقال باقیمانده را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید و به سایر مواد اضافه کنید.

⭕️5 . با دقت خمیر را در قالب بریزید و برای 50 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود و خودش را بگیرد.

⭕️ 6.   پس از خارج کردن از فر بگذارید تا برای چند دقیقه خنک شود. وقتی هنوز گرم است آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.

⭕️7. با چاقو روی کیک چند سوراخ ایجاد کنید. مارمالاد باقیمانده را با مقداری آب گرم کرده و روی کیک بریزید. کیک را گرم و به همراه خامه، ماست و یا بستنی سرو کنید



نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک مارمالاد:

 

♦️۱- به کره اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

♦️۲- بادام را پوست بگیرید و آسیاب کنید.




مطلب قبلیحلوای دارچین
مطلب بعدیکوکی بستنی ساندویچی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه