خوشمزه و شیک
▫️ کره ۲۰۰ گرم ▫️پرتقال ۴ عدد کوچک ▫️ شکر قهوه ای ۴ قاشق غذاخوری ▫️شکر ۲۰۰ گرم ▫️مارمالاد پرتقال ۶ قاشق غذاخوری ▫️ تخم مرغ ۴ عدد بزرگ ▫️ آرد یک و نیم پیمانه ▫️بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری ▫️نمک ۱/۲ قاشق چای خوری ▫️ بادام ۵۰ گرم
⭕️ 1. از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.کف و دیواره های قالب گرد (23 سانتی متری) که کف آن جدا می شود، را با کره چرب کنید.
⭕️ 2. شکر قهوه ای را در کف قالب بریزید. 2 عدد از پرتقال ها را باریک حلقه حلقه کنید و روی آن بچینید.
⭕️ 3. کره (به دمای محیط) و شکر را باهم بزنید تا خامه ای شوند. 3 قاشق غذا خوری از مارمالاد و سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.
⭕️ 4. آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. آن را به همراه بادام آسیاب شده به مواد اضافه کنید. پوست 2 عدد پرتقال باقیمانده را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید و به سایر مواد اضافه کنید.
⭕️5 . با دقت خمیر را در قالب بریزید و برای 50 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود و خودش را بگیرد.
⭕️ 6. پس از خارج کردن از فر بگذارید تا برای چند دقیقه خنک شود. وقتی هنوز گرم است آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
⭕️7. با چاقو روی کیک چند سوراخ ایجاد کنید. مارمالاد باقیمانده را با مقداری آب گرم کرده و روی کیک بریزید. کیک را گرم و به همراه خامه، ماست و یا بستنی سرو کنید
♦️۱- به کره اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.
♦️۲- بادام را پوست بگیرید و آسیاب کنید.