شیرینی مورد علاقه همگان
آرد 200 گرم
تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
پودر قند ۲/۳ پیمانه
نمک نصف قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
شکر 2قاشق غذا خوری
آب ۱ پیمانه و نصفی
خامه۲۵۰ گرم
هیچوقت فکر نمیکردم درست کردن نون خامه ای به این سادگی باشه و جالبتر اینکه حین درست کردنش کلی ذوق داشتم و وقتی سینی نون خامه ایها آماده شد از شدت خوشحالی در پوست خودم نمیگنجیدم. به نظر خودم یکی از بهترین شیرینیهای که درست کردم همین نون خامه ای بود. من از دستور شف ژولیت عزیز درست کردم و عین دستورش رو براتون میزارم.
آب ، نمک ،شکر و روغن رو ته یه قابلمه کوچیک میریزیم و رو حرارت ملایم اجاق گاز میزاریم تا جوش بیاد .
وقتی جوش اومد آرد رو یه دفعه به این مخلوط اضافه میکنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم و مرتب هم میزنیم تا زمانی که خمیر سفت بشه و مثل یه توپ وسط قابلمه جمع بشه . از روی حرارت برش میداریم کمی هم میزنم تا خنک بشه . بعد از این که کمی سرد شد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم.
سینی فر رو چرب میکنیم و این خمیر نرم رو توی قیف ماسوره دار ( یا بدون ماسور ) میریزیم و بشکل گرد بزرگ یا کوچیک تو سنی فر میچینم با فاصله و میزاریم تو فری که از قبل داغ شده رو دمای ۴۰۰ درجه یا آخرین درجه حرارت فر و به مدت ۷ ت ۱۰ دقیقه میزاریم بپزه ،وقتی دیدیم پوف کرد و طلایی شود از تو فر در میاریم و میزاریم که خنک بشه .
نکته مهمی که اینجاست واسه این که نذارید پف نون خامه ای بخوابه باید سریع از سینی فر در بیریم و روی یه دستمال نخی بزاریم تا خنک باشند.
خامه رو با پودر قند و وانیل خوب هم میزنیم تا حجم پیدا کنه و بعد از این که نون ها خنک شود با یه قیف خامه رو داخل این نون خامه ای ها پر مکنم و در آخر اگه دوست داشتید کمی شکلات آب شده روش میریزیم .
این هم تجربه خودم در مورد پخت نون خامه ای: 1) شعله باید ملایم باشه تا آب زیاد تبخیر نشه. 2) زمان خنک شدن خمیر قبل از اضافه کردن آرد حدود پنج دقیقه هست و در این حین خمیر رو جابجا کنید تا به طور یکنواخت خنک بشه. 3) در مرحله ای که تخم مرغ رو اضافه میکنید حتما از دستتون برای ورز دادن استفاده کنید و تا یه تخم مرغ به خورد خمیر نرفت بعدی رو اضافه نکنید. ضمنا من از 4 تا تخم مرغ استفاده کردم. 4)مدت زمان پخت برای من 25 دقیقه بود. 5)دقت کنید خمیر رو وسط سینی فر که روی حرارت مستقیم قرار میگیره نزارید. چون زود میسوزه بلکه از دو طرف سینی استفاده کنید.