ابتدا تخم مرغها را در ظرفی میریزیم بعد شکر و روغن را اضافه کرده و هم میزنیم.بعد آرد
را به آرامی اضافه کرده وانیل و پگین پودر را میریزیم. کاکائو را نیز اضافه میکنیم و بعد هم
میزنیم تا به صورت خمیر یکدستی در آید سپس از خمیر به اندازه گردو یا بنا بر سلیقه
کمی بزرگتر برداشته و گلوله کرده و رویش اسمارتیز ها را میچینیم و در فر از قبل گرم
شده حدود 160 درجه یک ربع میپزیم. نوش جان👆
نکات : یک ساعت در یخچال استراحت داده شود
گلوله های گرد را درسینی بذاریم زیاد پخش نکینم حین پخت پخش میشه
حتما با فاصله چیده شود
یک برابر در یک سینی فر جا نمیشه
دو بار بذارن یا مواد رو نصف کنن