🔴خميرمايه 🔻
⭕️ 1.آرد و پودر قند را با نمك خوب مخلوط كنيد.
⭕️ 2.كره و تخممرغ را اضافه كنيد، خمير را پهن كرده و ورز دهيد.
⭕️ 3.خمير را براي 51 دقيقه در يخچال بگذاريد.
⭕️ 4.درجه فر را با حرارت 002 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
🔴مايه ليمو🔻
⭕️ 1.تخممرغها را با پودر قند به هم بزنيد.
⭕️ 2.پوست ليمو را اضافه كرده سپس آب ليمو را اضافه كنيد.
⭕️3.مواد را بهمدت 2 دقيقه روي شعله ملايم به هم بزنيد تا مقداري قوام بگيرد.
⭕️ 4.مواد را از روي شعله برداريد و روي آن را با پلاستيك بپوشانيد.
🔴دسر اصلي🔻
⭕️ 1.خمير را باز كرده روي ظرف پيركس پخش كنيد.
⭕️ 2. به مدت 03 دقيقه خمير را داخل فر بپزيد سپس براي 51 دقيقه آن را از فر بيرون بياوريد.
⭕️ 3.مايه ليمو را روي خمير ريخته و دوباره آن را در فر بگذاريد تا به مدت 54 دقيقه بپزد و كمي روي آن طلايي شود.
⭕️ 4. دسر ليمو را از فر خارج كنيد و بگذاريد تا خنك شود.
⭕️ 5. روي دسر را با پودر قند تزئين كنيد