⭕️1. اول کیوی های تازه و کاملا رسیده رو پوست بگیرید و خرد کنید و یه ذره شکر(به جز مقدار گفته شده در طرز تهیه) یک ربع بپزید.
⭕️2. توی یه ظرف زرده های تخم مرغ رو بریزید و با چنگال به هم بزنید و بعد 2قاشق غذاخوری آب گرم بهش اضافه کنید و با همزن خیلی خیلی خوب بزنید و در آخر وانیل رو بهش اضافه کنید و بازم بزنید.
⭕️3. شیر رو بجوشونید.همزن رو روشن کنید و روی دور تند بذارید و زرده ها رو بزنید و همزمان شیر داغ رو کم کم به مواد اضافه کنید(حتما از قبل همزن روشن باشه تا زرده نبره).
⭕️4. نصف لیوان آب جوش رو با پودر ژلاتین مخلوط کنید و خوب حرارت بدید تا همه ذراتش حل بشن بعد بذارید کمی سرد بشه.
⭕️5. ژله کیوی رو به روش دلخواه تهیه کنید.
⭕️6. یه قالب مناسب انتخاب کنید و ژله کیوی رو بریزید تهش و بذارید توی فریزر تا کمی بگیره ولی روش چسبناک بشه (حدودا 15تا20دقیقه).
⭕️7. وقتی کیوی پخت اون رو کامل له کنید و بریزید داخل شیر و زرده.
⭕️8. نصف خامه رو با نصف مواد (پوره و شیر) مخلوط کنید و وقتی کامل مخلوط شد بقیه خامه و پوره رو هم اضافه کنید (این کار برای حل شدن کامل خامه داخل دسر هست).
⭕️9. وقتی آب و ژلاتین سرد شد دقیقا به طرز بالا اونم به مواد دسر اضافه کنید طوری که کاملا یکنواخت بشه.
⭕️10. بعد مواد رو روی ژله کیوی که داخل فریزر بسته میریزیم و 4 تا 6 ساعت میذاریمش داخل یخچال تا ببنده!
🔴نکات🔻🚨
♦️1) اگر دوست دارید به مواد دسر رنگ خوراکی هم بزنید.
♦️2) بهتره وقتی مواد دسر درست شد قبل از ریختنش روی ژله اونو بذارید روی یه ظرف یخ و نیم ساعت با لیسک همش برنید تا غلیظ بشه.
♦️3) توجه کنید اگر میوه رو نپخته استفاده کنید دسر هیج وقت نمیبنده!
♦️4) اگر خامه زده شده ندارید خامه صبحانه رو کمی با همزن بزنید و داخلش کمی شکر بریزید و بعد استفاده کنید