فیله ماهی کبابی با کره و مقداری آب لیمو از اجزاء اصلی این غذا هستند. با مقدار از پودر کاری و زنجبیل تازه تند و با مزه، و با سبزی های تازه که در کمتر از 10 دقیقه آماده میشود .
مواد لازم:
4 قاشق غذاخوری کره 4 حبه سیر، ریز رنده شده و یا خرد شده 1 ½ قاشق غذا خوری برگ آویشن و ساییده پودر کاری 1 ½ قاشق چای خوری 1 قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده ½ ¼ قاشق چای خوری نمک دریایی، به میزان لازم ¾ قاشق چای خوری ریز رنده شده لیمو فلفل سیاه مطابق ذائقه 4 تکه فیله ماهی
آب لیمو تازه، چهت سرو برگ شوید یا جعفری تازه، جهت سرو
طرز تهیه:
در ظرف مناسب آب، سرکه، فلفل، لیمو، برگ بو، پیاز و نمک را مخلوط کرده و می گذاریم تا بجوشد.
سپس با دقت قطعات ماهی را در ظرف قرار می دهیم و در ظرف را با سلفون می پوشانیم. 5 الی7 دقیقه در مایکرو با درجه 900 وات زمان می دهیم تا بپزد/یا در دمای متوسط در روغن سرخ میکنیم.
برای تهیه سس کره لیمو؛ آب لیمو را با کره نرم، نمک و فلفل مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته در مایکرو با درجه 900 وات 2 دقیقه زمان می دهیم.
سپس ماهی را در ظرف سرو قرار داده و روی آن را سس کره لیمو ریخته و سرو می نماییم.
توجه: بنا به ذائقه تان می توانید به سس کره و لیمو کمی جعفر ی خرد شده اضافه نمایید.