یک غذای آسان پس از یک روز طولانی برای خانواده.
مواد لازم:
½ فنجان مغز بادام کره 3 قاشق غذاخوری 2 قاشق چای خوری روغن زیتون 4 فیله با پوست نمک و فلفل به اندازه کافی آب 1 لیمو 1 فنجان برگ جعفری خرد شده
طرز تهیه
1- بادام اسلایس شده را در ماهیتابه ریخته و تفت میدهیم تا رنگ آن عوض شود.
2- ماهی را با نمک و فلفل کاملا آغشته کرده وکره و روغن زیتون را به ماهیتابه با دمای متوسط اضافه میکنیم وهنگاهی که به دمای مورد نظر رسید ماهی را به آن می افزاییم تا 3 الی 4 دقیه تفت بخورد و رنگ آن تغییر کند
3- سپس حرارت تابه را کاهش داده و آب لیمو را اضافه کنید. سپس غذا را در ظرف مناسب کشیده و آنرا با جعفری خرد شده و بادام تست شده تزیین نمایید.