مخصوص ولنتاین
▫️تخم مرغ: 6 عدد ▫️آرد: 120 گرم ▫️شکر: 180 گرم ▫️نشاسته ذرت: 50 گرم ▫️وانیل: یک چهارم ق چ ▫️بیکینگ پودر: یک ق چ ▫️پودر کاکائو: 30 گرم ▫️خامه (فرم گرفته): 30 گرم ▫️نسکافه: یک ق چ ▫️آب (برای حل کردن نسکافه): یک دوم پیمانه ▫️گردو: به مقدار لازم ▫️شکلات کریسپی: به مقدار لازم ▫️فوندانت قرمز و سفید: برای تزیین
🔸1. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را داخل کاسه همزن ریخته و با دور تند بزنید تا پف کند. در این مرحله شکر را کم کم و در چند مرحله به سفیده اضافه کنید و همچنان با دور تند بزنید تا سفیده کاملا پف کرده و فرم بگیرد. 🔸2. زرده ها را به سفیده اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بزنید. وانیل را نیز اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و به حالت دورانی با هم مخلوط کنید.
🔸3. ته قالب گرد 20 سانتیمتری دیوار بلند کاغذی روغنی انداخته و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید. پس از سپری شدن مدت زمان ذکر شده تست کنید که یک پخته و روی آن چسبنده نباشد. سپس کیک را از فر بیرون آورده و داخل قالب خنک کنید. ترجیحا کیک اسفنجی یک شب بماند.
🔸4. برای آماده کردن کیک آن را از قالب جدا کرده و کاغذ کف کیک را جدا کنید و کیک را از ارتفاع سه لایه کنید. 🔸5. سطح لایه اولی را با نسکافه رقیق شده مرطوب کنید و با خامه فرم گرفته پوشانده، گردو خرشده و شکلات کریسپی را روی خامه ریخته یک لایه دیگر خامه بمالید. این کار را بین لایه های دیگر نیز انجام داده و کیک را خامه کاور کنید. سپس حدود 2ساعت در یخچال گذاشته و بعد با فوندانت سفید کاور کنید.
🔸6. با فوندانت قرمز تعدادی قلب درآورده و به طور نامنظم روی کیک بچسبانید