شیرینی مخصوص عید نوروز
کره 130گرم آرد 200گرم پودر شکر 70گرم تخم مرغ 1عدد وانیل 1/4ق چ شکلات تخته ای برای تزیین
آرد وپودر شکر را مخلوط کرده.کره ی سرد را اضافه میکنیم وبا دست مواد را مخلوط کرده وکمی ورز میدهیم تاجایی که مثل خرده نان بشود.سپس تخم مرغ را اضافه کرده وکاملا مخلوط میکنیم تا خمیر نرم ولطیفی که به دست نچسبد؛حاصل شود. اگر خمیر شل بود وحالت چسبندگی داشت ؛کمی آرد اضافه میکنیم. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته وبه مدت 1ساعت دریخچال گذاشته تا استراحت کند. بعداز زمان استراحت.خمیر را بین نایلون باوردنه به قطر 3تا4 میل باز کرده وقالب زده(قالب کوچک) روی سینی قرار میدهیم .درسینی کاغذ روغنی گذاشته شود.سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 20دقیقه ؛قرار میدهیم. از فر که بیرون آوردیم با شکلات تخته ای آب شده تزیین میکنیم.