اول از همه مایه گوشت ماکارونی همیشگیتون رو درست می کنید.
یک بسته پارکري یا ریگاتوني رو میریزید توی آب جوش ونمک تا بپزه ولی خیلی نگذارید نرم بشه تا حالت خودشو از دست نده، آبکش کنید و دو ق غ خ روغن زیتون و یک لیوان سر خالی پنیر پارمزان رو تو کاسه ای با اسپاگتی خوب مخلوط می کنید و بعد ظرفتون رو روغن میزنید احتیاج به قالب گرد کیک داره قالب کمربندی. و پاستا که با پنیر پارمزان مخلوط شده رو یکی یکی در قالب میچینید و وقتی تمام پاستا چیده شد ، پنیر ریکوتا رو با یک عدد تخم مرغ خوب مخلوط می کنید و درون پاستا رو پر میکنید و روش مواد گوشتیتون رو میریزید تا پر بشه باید با حوصله دانه دانه پر کنید و در انتها پنیر مازارلا من کمی چدار هم زدم روی پاستا میریزید و میگذارید درون فر کاری که با لازانیا میکنید روشو فویل میکشید و میگذارید تا خودشو بگیره و پاستا نرم بشه .
اگر این پنیر ها در دسترس نبود میتونید فقط فرم چیدمان رو انجام بدید وبا تمام مراحل لازانیا که درست میکنید این رو هم به اون صورت درست کنید. هر طور میل خودتون هست.