چیکن استروگانف

خوشمزه و پرطرفدار



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️سينه مرغ متوسط.      دو عدد 
▫️پياز درشت.             يك عدد 
▫️قارچ متوسط.            پانزده عدد 
▫️سيب زميني متوسط.     يك عدد 
▫️نمك و فلفل و ابليمو 



مواد لازم سس:

▫️كره.           يك ق غ 
▫️ارد گندم.    يك ق غ 
▫️شير.          حدود يك ليوان 
▫️خامه صبحانه.     دو ق غ 
▫️نمك و فلفل سياه 



طرز تهیه:

براي شروع كار ابتدا سينه مرغ را به قطعات نازك و طولي برش ميزنيم ،
پياز را خلال درشت كرده همراه نمك و فلفل با مرغ مخلوط كرده نيم ساعت منتظر ميمانيم ،سپس مواد را داخل ماهيتابه ريخته و درب ان را گذاشته تا با اب پياز مرغها بپزند وقتي اي مرغ جمع شد ،قارچهاي اسلايس شده را نيز اصافه كنيد ،درب ظرف را بگذاريد تا مواد بپزند و اب ان جمع شود (نبايد مرغ و قارچ در حين پخت تغيير رنگ دهند !)

🔻دريك قابلمه كوچك سس بشامل را اماده ميكنيم .
كره را داخل ظرف ريخته وقتي كمي اب شد ارد را اضافه كنيد و مواد را كمي تف دهيد (ميزان ارد و كره در رسپي اصلي برابر است شما ميتوانيد به دلخواه كره را كمتر كنيد !!)
نمك و فلفل اضافه كنيد ،
حدود دو دقيقه تف دادن كافي خواهد بود ،شير سرد را كم كم اضافه كنيد ومواد را همزمان با همزن دستي بزنيد تا ارد گلوله نشود !
مقدار شير تقريبي هست !!اكه احساس كرديد زياد غليظ هست شبر بيشتري بزنيد !
وقتي شروع به جوشيدن كرد دو ف غ خامه را افزوده و هم بزنيد حرارت را خاموش كنيد 

♦️نكته : خامه حتما بايد در دماي اتاق باشد !!

سس را به مرغ و قارچ اضافه كرده و مواد را داخل ماهيتابه تف دهيد ،ميتوانيد از يك حبه سير رنده شده داخل سس استفاده كرد (اختياري !!!)
غذا را در ظرف سرو چيده و با سيب زميني خلالي تزيين كنيد !
 
 




مطلب قبلیاسپاگتی ریگانونی
مطلب بعدیرولت بادمجان و پنیر
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه