شیرینی مخصوص عید نوروز
▪️كره. ٨٠ گرم ▪️شير. كمي بيشتر از نصف ليوان ▪️بكينگ پودر. نوك قاشق چايخوري ▪️ارد. به ميزان لازم
▫️مغز اجيل خرد شده يك ليوان ▫️پودر شكر. نصف ليوان ▫️هل و ميخك
⭕️روغن مايع و پودر قند به ميزان لازم كره نرم و شير را خوب بزنيد تا كاملا تركيب شوند ،بكينگ پودر را ريخته و ارد را كم كم افزوده تا خمير لطيفي كه بدست نچسبد به دست ايد ،
⭕️مواد داخل را با هم در ظرفي مخلوط كنيد و در صورت تمايل مقداري گلاب اضافه كنيد تا يكم حالت چسبندگي پيدا كنند ،
⭕️خمير را به گلوله هاي كوچك يك اندازه تقسيم كنيد سپس در دست يا به كمك وردنه خيلي نازك باز كرده و از مواد اجيلي مقداري داخلش گذاشته و خمير را ببنديد ،(در صورت تمايل ميتوان از قالب قطاب استفاده كرد ،ولي من قطاب سرخ شدني رو گرد ترجيح ميدم تا شكلش متفاوت از قطاب فر باشه )سپس در روغن فراوان سرخ كنيد ،بعد از سرد شدن در پودر قند بغلطانيد ،
⭕️مغز مورد استفاده سليقه اي هست من از تركيب مغز گردو ،فندق و پسته استفاده كردم )