شیرینی مخصوص عید نوروز
▫️کره 200 گرم ▫️پودر شکر 1 لیوان ▫️اسانس وانیل 2 قاشق مرباخوری ▫️هل 2 قاشق چایخوری ▫️نمک 1 قاشق چایخوری ▫️آرد 5 لیوان
🔸1. فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. برای تهیه بیسکویت کره ای با طعم وانیل ، کره را که به دمای اتاق رسیده با شکر با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید 🔸2. سپس تخم مرغ را اضافه کنیدو با همزن بزنید و وانیل را بیفزایید. اگر مایل بودید هل را در این مرحله بریزید. آرد الک شده را با نمک الک کنید و کم کم اضافه کنید و با یک لیسک مخلوط کنید سپس با دست ورز دهید (دقت کنید خیلی طولانی نباید خمیرهایی پایه کره را ورز داد چون روغن می اندازند) تا خمیر شما آماده شود. 🔸3. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید. 🔸4. سپس با وردنه آن را باز کرده، قالب بزنید. می توانید از چیپس شکلاتی برای تزیین آن استفاده کنید یا آیسینگ رنگی روی آن بریزید و در مناسبت های مختلف پذیرایی کنید