شیرینی مخصوص عید نوروز
▫️پودر شکر ۸۰ گرم ▫️آرد نخودچی ۱ پیمانه ▫️آرد به مقدار لازم ▫️کره ۱۵۰گرم ▫️بیکینگ پودر ۱ ق.م ▫️شکلات آب کرده و پسته برای تزیین به مقدار لازم
⭕️کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا سبک شود. سپس کم کم آرد ها و بیکینگ پودر را اضافه کرده ورز داده و خمیر لطیفی بدست آورید سپس در مشما فریزر گذاشته و بمدت ۸ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید بعداز این مدت از خمیر به اندازه یک فندق درشت برداشته و در دست گلوله کنید و در سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید بچینید سپس در فر بمدت تقریبا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۶۵درجه سانتیگراد قرار داده تا بپزد.
⭕️بعد از پخت اجازه دهید شیرینی خنک شود سپس از سینی جدا کرده با شکلات آبشده و پودر پسته تزیین کنید . نوش جان