🔸درابتداشکلات رابه روش بنماری ذوب کنید، به این صورت که شکلات راتکه تکه کرده داخل ظرف شیشه ای _خیس نباشد_بریزیدبرروی حرارت ملایم بخاراب کتری بگذاریدمدام هم بزنیدتاشکلات بازشوداگرشکلات خیلی سفت بوددرحد1ق م روغن مایع به ان اضافه کنید،
🔸ازروی حرارت برداشته چندتکه دیگرشکلات داخل ان بیندازیدومدام هم بزنیدتااین تکه های شکلات باگرمای شکلات ذوب شده،اب شوند با این کارشکلات براق ترخواهدشد سپس مقداری شکلات درون قالب دلخواه بریزیددورتادورقالب بچرخانید ویابه وسیله قلموکف ودیوارهای قالب راشکلات بزنید
🔸تالایه نازکی ازشکلات دورتادورقالب شکل گیرد،دریخچال بگذاریدتاببندد.
شکررادرون ظرفی ریخته برروی حرارت ملایم گاز _روبه بالا_ بگذاریدومدام هم بزنیدتاشکرکاملاذوب وبه اصطلاح کاراملی شود،فقط بیش ازاندازه نگذاریدتیره شود،خامه راباشیرمخلوط کنید خوب هم بزنید وبه شکرکارامل شده برروی حرارت بیفزایید دراین هنگام کارامل می بنددولی مدام هم بزنیدتابازشودومخلوط غلیظ
🔸،دست اخرکره رااضافه کرده ازروی حرارت بردارید.مغزهای خردشده رااضافه وکمی هم بزنید،درمحیط بگذاریدتا ازدمابیفتدوداغ نباشد.قالبهای شکلات راازتافی پرکنیدوبرروی ان دوباره شکلات اب شده بریزیدودریخچال قراردهید.
تاشکلات کامل ببندد.
🔴کارامل راروشن بردارید نگذاریدخیلی تیره بشه،
🔴اگرازشکلات سفیدهم استفاده کنید قسمت میانی