شیرینی مخصوص عید نوروز
▪️۱ پیمانه آرد ▪️۱/۴ پیمانه پودر کاکائو ▪️۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین ▪️۱/۴ قاشق چای خوری نمک ▪️۱۲۰ گرم شکلات ▪️۴ قاشق غذاخوری کره ▪️۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای ▪️۱ عدد تخم مرغ
🔸1. از قبل، فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.در ظرفی، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.
🔸2. در ظرف دیگری بر روی قابلمه ای از آب جوش، شکلات، کره و شکر قهوه ای را مدام هم بزنید تا کاملا آب شود. سپس آن از روی حرارت برداشته و اجازه دهید اندکی خنک شود.
🔸3.تخم مرغ را به ترکیب شکلات اضافه کنید و با درجه پایین همزن برقی تا با هم خوب ترکیب شوند، بزنید. ترکیب آرد را کم کم به مواد اضافه کنید.
🔸4.خمیر را به دو قسمت کنید و هر یک را روی کاغذ روغنی و به پهنای نیم سانتی متر باز کنید و در سینی فر قرار دهید و به مدت حدود 20 دقیقه تا سفت شوند، در فریزر بگذارید.
🔸5.ابتدا با یک نیمه از خمیر کار کنید. آن را روی سطح کار برگردانید، کاغذ روغنی را جدا کنید. با استفاده از قالب طرح قلب (به سایز 5 سانتی متر) خمیر را قالب بزنید و در سینی فر به فاصله یک و نیم سانتی متر از هم قرار دهید. حالا با نیمه دیگر خمیر کار کنید.
🔸6.آن ها را برای 8 تا 10 دقیقه تا سفت شوند و عطرشان بلند شود، در فر بگذارید. برای خنک شدن، آن ها را روی توری قرار دهید