شیرینی مخصوص عید نوروز
• نصف پیمانه کره • 1.4 پیمانه پودر قند • 3- 2 قاشق چایخوری مربای میوه (به طعم دلخواه) • 1.4 قاشق چایخوری پودر وانیل • 1.8 قاشق چایخوری نمک • یک پیمانه آرد • 3/1 پیمانه مغز و آجیل کوبیده
🔸1. آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
🔸2. در یک کاسه متوسط، پودر قند و کره را تا حدی که کف کند هم بزنید (حدود 5- 3 دقیقه)، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
🔸3. آرد و نمک را کمکم به مواد فوق اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
🔸4. مغزها را با ترکیب فوق، مخلوط کنید و روی مواد را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درون یخچال قرار دهید.
🔸5. فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، از پیش گرم کنید.
🔸6. روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینیپزی را قرار دهید .
🔸7. به اندازه چند توپ 2.5 سانتیمتری از خمیر بردارید، آنها را به فاصله 5 سانتیمتر از هم روی کاغذ مخصوص، بچینید و با دست ضربه آرامی روی آنها بزنید تا کمی تخت شوند.
🔸8. با استفاده از انگشت یا هر وسیله مشابه دیگر، در وسط هر کدام از شیرینیها یک گودال کوچک نزدیک به لبه، ایجاد کنید و درون آن را با مربا پر کنید.
🔸9. شیرینیها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید