شیرینی مخصوص عید نوروز
▪️ارد 100 گرم ▪️پودر قند 50 گرم ▪️پودر کاکائو 10 گرم ▪️روغن صاف قنادی 75 گرم
🔸پودر قند رو با روغن کاملا مخلوط کرده بعد ارد و پودر کاکائو رو اضافه کرده تا خمیر لطیفی بدست بیاد خمیر رو 10 دقیقه داخل فریزر استراحت داده به قط نیم سانت باز کرده و با کاتر دلخواه قالب زده و تو سینی فر با فاصله کم چیده و تو فر 170 درجه به مدت 10 الی 15 دقیقه میپزیم.
🔸پس از اینکه از فر دراوردیم ده دقیقه با سینی میذاریم داخل فریزر تا کاملا خنک بشه و سس دلسه دلچه رو میریزیم روش