خوشمزه و لذیذ
▫️آرد ۲/۵ پیمانه ▫️تخم مرغ ۲ عدد ▫️کره هم دمای محیط ۱۲۵ گرم ▫️بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری ▫️پودرکاکائو ۱/۵ قاشق غذاخوری ▫️وانیل نصف قاشق چایخوری ▫️پودر قند ۱ پیمانه
▪️پودر نارگیل ۱ پیمانه ▪️شیر ۱ قاشق غذاخوری ▪️شکر ۲/۵ قاشق غذاخوری ▪️سفیده تخم مرغ ۱ عدد
▫️شکلات تخته ای آب شده و پودر پسته
🔸ابتدا پودرقند، وانیل، تخم مرغ،پودرکاکائو وکره نرم شده را با هم قاطی کرده و با همزن میزنیم. سپس آرد و بکینگ پودر رو دوبار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم و درآخر با دست خمیر را آرام ورز میدیم،
🔸اضافه کردن آرد باید کم کم باشد و باید آرام ورز دهید. بعد از اینکه خمیر آماده شد آنرا به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دهید. در این فاصله مواد میانی رو آماده میکنیم.
🔸برای مواد میانی پودر نارگیل ، شکر، سفیده تخم مرغ و شیر را با هم خوب مخلوط میکنیم و به شکل توپهای کوچک درمیاریم.
🔸بعد از ۱۵ دقیقه استراحت به اندازه یک گردو برمیداریم و توی دستمون بهش شکل میدیم و وسطش رو خالی میکنیم و توپ نارگیلی رو داخلش قرار میدیم و با دست دوباره به شکل توپ درمیاریم، در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و توپها رو داخلش میچینیم و در فری که از قبل با ۱۶۰ درجه گرم شده بمدت نیم ساعت قرار میدیم،شیرینی ها تا زمانی که داخل فرن نرم هستن ولی بعد از اینکه درآوردین و کمی خنک شدن سفت میشن بعد از خنک شدن شکلات تخته ای را روی سماور درحال جوش بنماری کنید تا ذوب شود و روی هر شیرینی شکلات بریزید و درآخر پودر پسته روش بریزید. نوش جان