مخصوص طرفداران شکلات
▫️کره (نرم): 100 گرم ▫️پودر قند: 80 گرم ▫️شکر قهوه ای: 40 گرم ▫️تخم مرغ: یک عدد ▫️وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری ▫️آرد: 190 گرم ▫️پودر کاکائو: 30 گرم ▫️جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
▪️شکلات تلخ: 45 گرم ▪️شیر عسلی: 2 قاشق سوپ خوری ▪️گردو و فندق (خرد شده): 50 گرم
🔸1. کره نرم، پودر قند و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود و کمی تغییر رنگ دهد. 🔸2. سپس تخم مرغ و وانیل را افزوده و مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو و جوش شیرین را مخلوط کرده و به مواد رنده شده افزوده و با لیسک هم بزنید. مواد را داخل نایلون قرار داده و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
🔸3. سپس از یخچال خارج کرده و گلوله های کوچک از خمیر برداشته و در دست گرد کرده و روی سینی قرار دهید و با چوب ساقه عروس و یا هر وسیله دیگری روی آن حفره ایجاد کنید. 🔸4. از مواد میانی آماده گلوله های کوچکی برداشته و داخل حفره قرار دهید و نیمی از مغزهای خرد شده را روی آنها بپاشید و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن داخل ظرف در دار نگهداری کنید.
🔸شکلات تلخ و شیر عسلی را داخل شیر جوش ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا شکلات ذوب شود. سپس از روی شعله برداشته و نیمی از مغزها را افزوده و مخلوط کنید. مواد را به مدت یک ساعت رد یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود