آرد نخودچی ۱۳۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
کره یا روغن جامد ۸۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری (در صورت نیاز)
ابتدا ظرف آبی رو روی حرارت قرار بدهید تا به جوش بیاد و شکلات خرد شده رو روی ظرف در حال جوش قرار بدین و هر از گاهی هم بزنین تا کاملا آب بشه (روش بن ماری). اگه احساس کردین شکلاتتون خیلی روان نیست و غلیظه، یک قاشق روغن مایع بهش اضافه و مخلوط کنید. اما در اضافه کردن روغن مایع زیاده روی نکنید چون باعث میشه شکلات تون نبنده و اگه شکلات شما از اول روان بود، نیازی به اضافه کردن روغن نیست. شکلات رو داخل قیف یکبار مصرف بریزین و سر قیف رو قیچی کنین. از شکلات داخل قالب مورد نظرتون بریزین تا لایه نازکی از شکلات کف قالب سیلیکونی رو بپوشونه، قالب رو خیلی آروم چند بار روی میز کار بکوبید تا هوای داخلش خارج بشه و بعد قالب رو داخل سینی قرار بدین تا جا به جا کردنش راحت باشه و سینی رو داخل یخچال قرار بدین تا شکلات کاملا ببنده.
آرد نخودچی الک شده رو داخل تابه روی حرارت کم قرار بدین و مدام تفت بدین ( حدود یک ربع) تا خامی آرد نخودچی گرفته بشه و در عین حال تغییر رنگ ندهد. وقتی عطر آرد نخودچی بلند شد، آرد رو از تابه خارج کنین و کره یا روغن جامد را داخل همون تابه بریزین و روی حرارت ملایم قرار بدهیودتا کره ذوب شود. سپس آرد نخودچی تفت داده شده را روی کره یا روغن جامد الک کنین و هم بزنین تا کره کاملا به خورد آرد نخودچی بره، تابه را از روی حرارت بردارین و بلافاصله پودر قند الک شده و هل رو اضافه کنید. مواد را با پشت قاشق چوبی خوب مخلوط کنین تا یکدست شود، تا وقتی هنوز گرمه از برشتوک روی قالب شکلاتی که بسته شده بریزید ( تا گرما باعث بهم چسبیدنشون بشه) و خوب با پشت قاشق فشرده و صاف کنین. قالب را حدود یک ساعت داخل یخچال بذارین تا کاملا ببنده و بعد خیلی راحت از قالب خارج کنید.