همه ما فکر میکنیم ناگت یک غذای ناسالم است و به هیچ عنوان نباید سمتش رفت. ولی در واقع اصلا اینطوری نیست. با یکم تغییر ریز توی دستور پخت ناگت و درست کردن آن توی خونه میتوانید از این غذای خوشمزه نهایت لذت را ببرید. یکی از خوبیهای ناگت اینه که بین بچهها خیلی طرفدار دارد. با کمک این دستور پخت یه غذای فوق العاده خوشمزه و سالم را برای خودتون و بچههای عزیزتون آماده کنید. این غذاها جزء کم کالری ترین غذاهاست.
سیب زمینی پوست کنده و قطعه قطعه شده: 2 عدد یا 600 گرم
روغن زیتون: ۱ قاشق چای خوری
پیاز خیلی خوب خرد شده: یکی دو عدد
کدو سبز رنده شده: ۱ عدد متوسط
هویج پوست کنده و رنده شده: یک عدد متوسط
پنیر کمچرب رنده شده: یک سوم فنجان
تخم مرغ: یک عدد
شیر کم چرب: یک قاشق غذا خوری
پودر سوخاری: یک فنجان
روغن مقداری و یا با اسپری پخت استفاده شود
سس تند برای سرو کردن
فر را تا دمای ۲۲۰ یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف یک سینی بزرگ پخت را با کاغذ پخت بپوشانید. سیب زمینیها را در قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم بشن بپزید. سپس بگذارید تا کاملا آب آن کشیده شود. سیب زمینیها را پوره کنید و کنار بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه خنک بشن. روغن را در یک ماهیتابه روی شعله متوسط گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخشان کنید. کدو سبزها را فشار دهید تا آبی که دارند تخلیه شود. کدو سبز، هویج، پنیر و پیاز را در یک کاسه ترکیب کنید. سیب زمینیهای پوره شده، نمک و فلفل بریزید را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا ترکیب بشن. شیر و تخم مرغ را در یک کاسه کوچک خوب با هم هم بزنید. یک قاشق غذا خوری از ترکیب تخم مرغ را به ترکیب سیب زمینی اضافه کنید. دوباره خوب هم بزنید تا میکس بشن. پودر سوخاری را در یک ظرف قرار دهید. از ترکیبی که درست کردید ۳۰ عدد ناگت درست کنید (به صورت رول). ناگتها را یک به یک ابتدا در باقی ماندهی ترکیب تخم مرغی که درست کردید بخوابونید. سپس توی پودر سوخاری بخوابونید و در نهایت روی سینی که از قبل آماده کردید قرار بدهید. با اسپری پخت و یا مقداری روغن کمی روی ناگتها بریزید. ناگتها را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و یا تا زمانی که طلایی شوند بپزید. در آخر به همراه سس تند سرو کنید.
نوش جان