ابتدا در یک ظرف مناسب وانیل + تخم مرغ + شکر را هم می زنیم. سپس به ترتیب روغن مایع + شیر + دارچین + گردو + هویج را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند. در انتها آرد و بیکینگ پودر را اضافه و هم می زنیم. حالا مایه کیک آماده شده را داخل ظرف پیرکس بزرگ چرب شده یا هر قالب دیگری که در اختیار داشتید می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد. پس از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. سپس یک لیوان شیر سرد را روی کیک می ریزیم.
در ادامه باید کرم مخصوص کیک هویج را آماده کنیم. برای این کار تمام مواد لازم گفته شده به جز کره را داخل قابلمه می ریزیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم. اکنون روی حرارت می گذاریم و تا وقتی که به قوام محلبی مثل فرنی نرسد به صورت مداوم هم می زنیم. سپس از روی حرارت برمی داریم و کره را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا پوسته نبندد و کمی ولم شود.
حالا کرم آماده شده را روی کیک می ریزیم و تا جایی که امکان دارد صاف می کنیم. سپس کیک را داخل یخچال می گذاریم تا سرد شود. در صورت تمایل می توانید روی کیک به دلخواه دارچین بپاشید و بعد سرو کنید. امیدواریم از خوردن این کیک هویج کرمدار خوشمزه و ترکیه ای لذت ببرید.
نوش جان