کیک انار


بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم:

آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ¾ پیمانه
آب انار ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ۳ تا ۴ قطره
شکلات چیپسی ¼ پیمانه
گاناش به مقدار کافی


طرز تهیه:

ابتدا کار یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به آن اضافه می کنیم. در ادامه با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مواد کرم رنگ و حجیم شود. حالا روغن مایع را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم، سپس آب انار را اضافه می کنیم. در ادامه به مدت ۱ دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود. حالا آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط می کنیم. در این مرحله مخلوط آرد را ۲ مرتبه الک می کنیم و مجددا درون الک می ریزیم و طی ۳ مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم. در ادامه با لیسک به صورت دورانی و چرخشی در حد ترکیب شدن مواد مخلوط می کنیم.

حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه شکلات های چیپسی را درون مایه کیک می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم، سپس یک قالب مناسب انتخاب می کنیم. در این مرحله با کره سرد کف قالب را چرب می کنیم و مقداری آرد کف قالب می پاشیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند بار قالب را محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های درون کیک ار بین برود. در این مرحله قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کیک به طور کامل بپزد. پس از گذشت ۴۰ دقیقه با یک خلال دندان یا سیخ چوبی کیک را تست می کنیم اگر پخته بود آن را از فر خارج می کنیم.

در نهایت اجازه می دهیم کیک به طور کامل خنک شود. در ادامه آن را درون ظرف مورد نظر قرار می دهیم، سپس با گاناش و دانه های انار تزئین می کنیم. این کیک انار را در شب یلدا درست کنید و در کنار خانواده میل کنید.

نوش جان



صندلی خودرو
مطلب قبلیکیک مرمری
مطلب بعدیشله زرد و نکته های طلایی پخت آن
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه