پاستا با سس الفردو



صندلی خودرو

مواد لازم:

پاستا پنه......... 1بسته 

سینه مرغ........... یک عدد

قارچ......... 8 عدد

سیر...........  2حبه

پنیر پارمیزان.......... 1 قاشق چای خوری

خامه........ 1 بسته

شیر.........  حدود یک لیوان

کره و روغن.......... مقداری

نمک و فلفل سیاه...........  به مقدار لازم



طرز تهیه:

برای تهیه پاستا پنه ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه ۱ قاشق چایخوری نمک برای طعم بهتر پاستا و ۱ قاشق غذاخوری روغن برای اینکه پاستاها به هم نچسبند به قابلمه اضافه می کنیم.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، پاستا را درون قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت حدودا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند. برای اینکه پاستا را به بهترین شکل درست کنیم، بهتر است که زمان پخت آنرا از روی بسته بندی بخوانیم.پس از اینکه پاستا نرم شد، حدود هشت دقیقه، آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.

در ادامه سینه مرغ را به صورت تکه های کوچک مثل گوشت خورشتی یا نواری خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی کره و روغن اضافه می کنیم.
در حین داغ شدن روغن، سیرها را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر سیرها خارج شود. در ادامه تکه های گوشت مرغ را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شده و رنگشان تغییر کند.

پس از اینکه رنگ گوشت مرغ تغییر کرد، مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و در حدی که مواد یکدست شوند، تفت می دهیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را از تابه خار ج می کنیم، سپس تابه را با دستمال تمیز می کنیم.
حالا قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه حرارت را زیاد می کنیم و قارچ ها را به سرعت تفت می دهیم تا آب نیندازند.

پس از اینکه قارچ ها سرخ شدند، تکه های گوشت مرغ را مجددا به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با قارچ ها ترکیب شوند. در ادامه حرارت را کم می کنیم و شیر را به همراه خامه به تابه اضافه می کنیم. س از اینکه مواد یکدست شدند، پنیر را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند. در ادامه پاستا را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا پاستا به مواد درون تابه آغشته شود.

 

پس از اینکه مواد یکدست شدند، پاستا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس در صورت دلخواه  مقداری آویشن روی آن می پاشیم. برای تزیین روی پاستا می توانیم به سلیقه خود از جعفری خرد شده و پنیر پارمزان استفاده کنیم.

نکته: وقتی شیر را اضافه کردید کمی هم بزنید تا مواد به خورد پاستاها برود و کمی ابدار از روی گاز بردارید و داخل ظرف سرو کنید. 

نوش جان




مطلب قبلیگنوچی ترد با سوسیس و بروکلی(Crispy Gnocchi With Sausage and Broccoli)
مطلب بعدی
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه