در اولین مرحله از تهیه این چیز کیک باید کره را به صورت بنماری آب کرده و کنار بگذارید. سپس با استفاده از دستگاه غذاساز یا گوشتکوب بیسکویتها را به طور کامل خرد نمایید و در یک ظرف مناسب بریزید. در ادامه کره آب شده را به ظرف اضافه کرده و بیسکویت و کره را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
به اندازه قالب کمربندی موردنظر خود فویل بریده و آن را داخل قالب پهن کنید. مخلوط کره و بیسکویت را داخل قالب ریخته و با استفاده گوشتکوب یا ته لیوانی چیزی آن را به سمت داخل فشار دهید. سپس قالب خود را به مدت 45 دقیقه داخل یخچال بگذارید.
دومین مرحله از تهیه این کیک یخچالی آماده کردن مواد پنیری آن است. برای این منظور به سراغ ژلاتین رفته و آن را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت کتری بگذارید. ژلاتین را به صورت مداوم هم بزنید تا به خوبی حل شود. سپس آن را کنار گذاشته و اجازه دهید تا کمی خنک گردد.
پس از حل کردن ژلاتین پنیر خامهای، پودر قند و وانیل را در یک کاسه مناسب ریخته و هم زده تا مواد به خوبی ترکیب شوند. سپس ژلاتین آب شده را به ترکیب پنیری اضافه نمایید و آنها را خوب هم بزنید.
پس از اینکه ژلاتین را با مواد پنیری این دسر ترکیب کردید، نوبت آن رسیده است که پس از یک دست شدن مخلوط قالب را از یخچال بیرون آورید و مواد سفید پنیری را روی سطح بیسکویت پخش کنید. مقداری از مواد را ته ظرف گذاشته و با شربت البالو یا توت فرنگی یا رنگ مجاز خوراکی ترکیب کرده و روی مواد سفید قبلی ریخته و با خلال دندان حالت ابر و بادی روی سطح چیز کیک بچرخونید، مجددا قالب را به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید. سپس مطابق عکس میتوانید با چند عدد توت فرنگی یا البالو یا برشهایی از هر میوه دلخواه تزیین این چیزکیک خوشمزه را کامل کنید و جلوه بصری بهتری در ان ایجاد کنید.
در این مرحله نوبت به بیرون آوردن چیز کیک از یخچال و سرو آن میرسد. بنابراین قالب را به آرامی باز کرده و چیز کیک را بیرون آورید و آن را در ظرف دلخواه خود قرار دهید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز برشهایی روی آن ایجاد نمایید. برای تزیین چیز کیک خود میتوانید از سس کاراملی یا تکههای میوه استفاده کنید.
نوش جان