در ابتدای کار کره هم دمای محیط را به همراه شکر، زرده تخم مرغ و شیر تغلیظ شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مواد را با استفاده از همزن دستی یا چنگال به خوبی مخلوط می کنیم.
در این مرحله رنده پوست لیمو را اضافه کرده و مواد را در حدی که با هم یکدست شوند، مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و نشاسته ذرت با هم ترکیب می کنیم، سپس درون الک می ریزیم.
حالا ترکیب آرد و نشاسته را روی مواد داخل کاسه الک کرده و در همین حین مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و چسبناک شکل بگیرد. در ادامه خمیر را درون یک نایلون می پیچیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
پس از گذشت یک ساعت، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانیتگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در همین حین سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم.
خمیر را با کف دست کمی فشار می دهیم و درون سینی فر می چینیم، سپس روی خمیر را با چنگال شکل می دهیم. به همین صورت تمام خمیر را آماده می کنیم و درون سینی فر می چینیم، سپس درون فر قرار می دهیم.
پس از گذشت ۸ تا ۱۰ دقیقه کوکی ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند. در نهایت بین هر دو کوکی مقداری نوتلا قرار داده و آنها را به هم می چسبانیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.
نوش جان.