تمام مواد را داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مایه قطایف را به یک ظرف مناسب منتقل می کنیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای آشپزخانه قرار می دهیم.
نیاز نیست روی ظرف را با پارچه یا حوله بپوشانید یا اینکه آنرا در جای گرم قرار دهید. پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک تابه مناسب بدون استفاده از روغن روی حرارت قرار می دهیم و مانند پخت پنکیک یک ملاقه از مواد داخل تابه می ریزیم.
پس از اینکه مایه داخل تابه حباب زد و روی آن خشک شد و زیرش رنگ گرفت آنرا از تابه خارج می کنیم. نکته مهم در مورد پنکیک های قطایف این است که نیاز نیست دو طرف پنکیک را بپزید، فقط در حدی که پنکیک رنگ بگیرد و خمیر نباشد کافیست.
به همین ترتیب تمام پنکیک ها را آماده می کنیم، سپس آنها را بین یک پارچه تمیز قرار می دهیم تا نرم بمانند و خشک نشوند. حالا وسط هر پنکیک یک قاشق از مواد میانی می ریزیم و آنرا مانند پیراشکی گوشت از وسط تا می کنیم و لبه های انرا با چنگال به هم می چسبانیم.
حالا یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به حدی روغن داخل تابه می ریزیم که پنکیک ها در روغن شناور باشند. در ادامه پنکیک ها را پس از اینکه اماده کردیم ، داخل روشغن شناور قرار می دهیم تا به مدت ۶ دقیقه سرخ شوند.
شربت را هم که کاملا خنک شده استف داخل یک ظرف مناسب جلو دستمان قرار می دهیم و پس از اینکه پنکیک ها را سرخ کردیم بلافاصله داخل شربت می اندازیم تا به مدت ۱۰ دقیقه در شربت بمانند و به خوبی شربت را جذب کنند.
پس از ۱۰ دقیقه پنکیک ها را از شربت خارج می کنیم و داخل توری فلزی قرار می دهیم تا شربت اضافی شان خارج شود. توجه داشته باشید قطایف ها پس از اینکه از شربت خارج شوند ممکن است مقداری حالت خشکی و تردی داشته باشند.
برای رفع این مشکل قطایف ها را داخل یک ظرف در بسته قرار می دهیم (یا اینکه روی ظرف را با سلفون می پوشانیم) و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا نرم شوند. می توانید قطایف را در یخچال یا دمای محیط نگهداری کنید.
نکته مهم در مورد قطایف این است که این شیرینی دارای مایه خمیر می باشد و پس از اینکه مواد آن آماده شد نباید معطل بماند چون بیش از حد پف می کند. برای رفع این مشکل می توانید نصف مواد پنکیک ها را داخل یخچال قرار دهید و نیم دیگر را سرخ کنید.