شیرینی مخصوص عید نوروز
▫️روغن صاف قنادی 100 گرم یا کره 125 گرم ▫️روغن مایع 25 گرم ▫️پودرقند 2/1 پیمانه ▫️پودرنارگیل 8/1 پیمانه ▫️پودربادام 8/1 پیمانه ▫️آرد سفید به میزان لازم (حدودا 2 پیمانه) ▫️تخممرغ 1 عدد
🔸1. روغن صاف قنادی یا کره را با روغن مایع و پودرقند با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودرنارگیل و پودربادام را با هم درون غذاساز کاملا پودر و به مایه اضافه کنید.
🔸2. حال تخممرغ را اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. در آخر آرد سفید را کمکم اضافه کنید تا وقتی که خمیر به دست نچسبد.
🔸3. میتوانید این خمیر را درون بیسکویت زن ریخته و با شکل گل قالب بزنید یا روی کاغذ روغنی پهن کنید و با طرح دلخواه قالب بزنید. بیسکویتها را درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
🔴نکته: میتوانید مقداری از مواد را رنگ کنید و به اندازه یک عدس گرد کرده، وسط گلها قرار دهید. روی سایر مدلها میتوانید از شکرهای رنگی یا ترافلهای رنگی برای تزیین استفاده کنید