🔸ابتدا شربت رو اماده میکنیم اب وشکر رو روی حرارت میزاریم پنج دقیقه روی حرارت ملایم بجوشه بعد عسل و گلاب رو هم اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه.
🔸کره رو روی حرارت غیر مستقیم میزاریم تا اب بشه بعد صبر میکنیم تا کمی ولرم بشه و بعد ارد رو داخل ظرفی میریزیم و میان ان حفره ایی ایجاد میکنیم وکره اب شده رو داخل اون میریزیم بعد با قاشق هم میزنیم تا بشکل شن در بیاد و بعد گلاب و اب را هم به تدیج میریزیم و ورز میدیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد گلوله های گوچیکی از خمیر برمیداریم و با رنگ خوراکی و پودر کا کائو رنگ میکنیم بعد روی خمیر سلفون میکشیم و میزاریم در دمای محیط قرار میدیم تا حالت لاستیکی و کشدار بودن خمیر از بین بره
🔸مغز ها رو اسیاب میکنیم و همراه پودر قند و ادویه ها مخلوط میکنیم بعد یک عدد تخم مرغ را اندازه یک ق از سفیده ان را جدا میکنیم (برای چسباندن گلها روی شیرینی)بعد بقیه تخم مرغ رو با چنگال میزنیم تا از لختگی در بیاد و بعد با احیل و پودر قند مخلوط میکنیم نباید زیاد شل و یا سفت باشه
🔸بعد خمیر برمیداریم و روی سطح کار را ارد پاشی میکنیم با وردنه نازک باز میکنیم و با کاتر قالب میزنیم و از مواد میانی وسط ان میگذاریم و با خمیر های رنگی روی ان شکل میدهیم وکمی سفیده تخم مرغ با قلم کوچیک برای چسباندن گلها استفاده میکنیم
🔸بعد شیرینی را داخل فر از قبل گرم شده با درجه صدو هفتاد به مدت یک ربع قرار میدیم
🔸بعد که از فر خارج کردیم و کمی از حرارت افتاد شربت خنک را روی شیرینی داغ میریزیم