🔸اول پودر قند رو با روغن خوب میزنیم حدود10 دقیقه بعد زرده های تخم مرغ و وانیل و هل رو اضافه کرده و باز هم 10 دقیقه با همزن میزنیم بعد کم کم آرد رو اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد و 10 تا 15دقیقه با دست ورز میدیم یا چند بار از چرخ گوشت رد میکنیم ولی ورز دادن با دست بهتره
🔸خمیر باید یک شب در دمای اتاق استراحت کنه بعد از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته داخلش رو کمی گود میکنیم از مواد میانی داخلش گذاشته و خمیر رو میبندیم قسمتی که جمع کردیم و بستیم رو روی سینی فر قرار میدیم وهمه شیرینی ها رو در سینی فر میچینیم و روش رو تزیین میکنیم و در فر که روی 160 درجه گرم کردیم به مدت25 دقیقه در طبقه بالایی قرار میدیم تا پخته بشه