🔸ابتدا روغن جامد را آب میکنیم و اجازه میدهیم خنک شود و بعد پودر قند را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی یا چنگال مخلوط می کنیم. هل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
آرد و جوش شیرین و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم و تا زمانیکه به انسجام برسد و خمیر لطیفی به دست آید.
🔸ممکن است چند قاشق از آرد اضافه باشد.
میتوانید جوش شیرین را حذف کنید و به جای آن بکینگ پودر اضافه کنید.
خمیر نیاز به استراحت و ورز دادن ندارد.
برای نان قندی به اندازه فندق از خمیر برداشته به شکل نیم دایره درمیاوریم و با پشت چاقو یک علامت + روی آن ایجاد می کنیم تا هنگام پخت باعث ترک خوردن و شکفته شدن روی شیرینی شود و سر آن را در خشخاش میزنیم و در سینی می چینیم(من خشخاش نداشتم در تخم خرفه زدم).
🔸برای پادرازی ، از خمیر به اندازه فندق برداشته و به شکل اشک دو طرفه شکل میدهیم و با پشت چاقو شیارهایی ایجاد می کنیم و در کنجد یا تخم خرفه می غلطانیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه 160 به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه می پزیم.
🔴برای داشتن شیرینی زعفرانی، زعفران آب کرده غلیظ به خمیر اضافه کنید.
🔴برای داشتن شیرینی کاکائویی، یک قاشق از آرد کم کنید و 1 ق پودر کاکائو اضافه کنید.
🔴مواد قابل جایگزینی نیستند.