🔸پودر پسته ، پودر قند و آرد را داخل دستگاه با هم مخلوط کنید تا نرم شود . پودر هل را به مواد خشک مخلوط شده اضافه کنید ، روغن جامد را با همزن کمی بزنید سپس زرده را اضافه و مخلوط کنید . مواد خشک را به آن اضافه کنید و با دور کند همزن شروع به زدن کنید تا خمیر جمع شود .
🔸خمیر آماده را در کیسه قرار داده و یک ساعت در یخچال قرار دهید . خمیر را روی سطح کار آرد پاشی شده قرار داده، روی خمیر را کیسه نایلون قرار داده و خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کنید و با کاتر دلخواه برش دهید ، داخل سینی فر بچینید . سینی آماده را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید .