🔸1- داخل کاسه ای کره را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا پفکی شود. سپس 1 پیمانه شکر را به تدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید تا رنگ آن روشن تر شود.
🔸2- زرده و سفیده 1 عدد تخم مرغ را جدا کنید، سپس زرده آن را همراه با 1 عدد تخم مرغ، اسانس وانیل و پوست لیموترش به مخلوط کره افزوده و با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود.
🔸3- آرد و نمک را داخل مخلوط کره الک کرده و با سرعت کم همزن برقی بزنید تا به شکل خمیر درآید. بعد آن را درون نایلونی بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
🔸4- با استفاده از وردنه ای خمیر را به ضخامت 3 میلی متر روی سطح صافی پهن کنید. سپس با کاتر گرد به قطر 7.5 سانتی متر برش بزنید و داخل سینی فر بچینید.
🔸5- با استفاده از چنگالی بقیه سفیده تخم مرغ را بزنید و به وسیله قلم مویی روی خمیر بمالید. سپس با بادام تزیین کرده و روی آن از مخلوط 50 گرم شکر و پودر دارچین بپاشید.
🔸6- سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد (در حین پخت پس از گذشت 5 دقیقه سینی را بچرخانید و به پخت ادامه دهید.)
🔴نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 7 روز قابل نگهداری است