شیرینی شکری

خوشمزه و متفاوت



صندلی خودرو

مواد لازم:

▪️آرد قنادی: دو و سه چهارم پیمانه
▪️آرد: 1 پیمانه
▪️روغن صاف قنادی: دوسوم پیمانه
▪️کره: دوسوم پیمانه
▪️شکر: 1.5 پیمانه
▪️تخم مرغ: 2 عدد
▪️عصاره بادام: 2 ق چ
▪️نشاسته ذرت: 1 ق س
▪️بیکینگ پودر: 2 ق چ
▪️نمک: یک دوم ق چ
▪️پودر نارگیل رنگی: به میزان لازم
 



طرز تهیه:

🔸1-    کره، شکر و روغن صاف قنادی را داخل ظرفی ریخته و به وسیله همزن دستی بزنید تا مخلوط شود. تخم مرغ و عصاره بادام را افزوده و مخلوط کنید.

🔸2-    در کاسه دیگری آرد قنادی، آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و مخلوط کنید.

🔸3-    مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط کره افزوده و ورز دهید تا کاملا مخلوط شده و به شکل خمیر درآید. بعد روی آن را پوشانده و به مدت 3 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.

🔸4-    از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. بعد در پودر نارگیل رنگی (مقداری پودر نارگیل را داخل کاسه ای ریخته و کمی رنگ خوراکی به آن افزوده و هم بزنید تا به رنگ دلخواه درآید) غلتانده تا سطح آن کاملا پوشانده شود. سپس درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، بگذارید و با کف دست فشار دهید تا کمی صاف شود (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود)

🔸5-    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد (وسط آن کاملا نرم؛ اما خمیر مانند نباشد). بعد آن را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود.

🔴نکته🔻🚨

♦️•    این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است.

♦️•    با دقت تمام مراحل را انجام دهید. شیرینی ها باید ظریف، یکدست و هم اندازه باشند؛ همچنین باید کوچک تهیه شوند. براساس آیین نوروز دید و بازدید ها افزایش می یابد، بنابراین افراد نمی توانند شیرینی های در ابعاد بزرگ را به طور کامل نوش جان کنند
 




مطلب قبلیشیرینی عسل و گردو
مطلب بعدیچیز کیک میوه ای
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه