ترشی قارچ و بادمجان

خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

مواد لازم:

▪️بادمجان کبابی چهار عدد|
▪️ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده روی هم نصف پیمانه|
▪️قارچ اسلایس و بخارپز شده دو پیمانه|
▪️نمک و فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق مرباخوری|
▪️روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری|
▪️سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز از هر کدام یک قاشق مرباخوری|
▪️فلفل تند خرد شده دو قاشق غذاخوری|
▪️سرکه به میزان لازم.
 



طرز تهیه:

🔸بادمجان‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می‌دهیم. قارچ‌ها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت می‌دهیم. سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب می‌کنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادمجان و قارچ می‌افزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در ظرف شیشه‌ای ریخته، در انتها سرکه را به حدی اضافه می‌کنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ شود.
 




مطلب قبلیغذای ترکی
مطلب بعدیکوکو قارچ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه