خوشمزه و پرطرفدار
▫️ارد 3پیمانه ▫️تخم مرغ 1عدد ▫️شیر نصف لیوان دسته دار فرانسوی ▫️روغن مایع نصف لیوان """""""""""" ▫️اب نصف نصف لیوان """""""""" ▫️پکینگ پودر 1ق چ ▫️نمک نصف ق چ ▫️سرکه 1ق
▪️شکر 1/5لیوان ▪️اب 2/5لیوان ▪️آبلیمو نصف یک لیمو
🔸ابتدا ارد رو تو ظرف گودی ریخته وسطشو باز میکنیم مثل حوض بعد بقیه مواد رو تو اون حوض ریخته یواش شروع به هم زدن میکنیم و خوب ورز میدیم بعد نیم ساعت استراحت میدیم بهش برای وسط خمیر یک کاسه گردوی آسیاب شده نیاز داریم و کمی روغن برای مالیدن و نشاسته برای باز کردن خمیر وحالا بعداز استراحت خمیر روی سطح مورد نظر نشاسته پاشیده وخمیر رو با وردنه باز میکنیم باید طوری بازکنیم که خمیر نازک نازک بشه مثل یوفکا بعد با فرچه روغن مالیده گردو پاشیده وبا وردنه رول میکنیم واز طرف جمع کرده تا به شکل مورد نظر دربیاد بعد تو ظرف چیده روش کره اب شده ریخته وبادمای180درجه میپزیم تاموقعی که خوب زیرو رووش طلایی بشه بعدکه از فر درآوردیم بعداز پنج دیقه شربت سرد شده رو روش میریزیم وبا پودر پسته تزیین میکنیم .
🔸شکر و اب رو تو قابلمه ریخته میزاریم بجوشه تا قوام بیاد مثلا 25-30دیقه بعد اب لیمو رو اضافه و یکی دو قاشق هم شیره عسل ریخته هم میزنیم و خاموش میکنیم تا سرد بشه (ولرم )