خوشمزه و متفاوت
▪️گوشت (چرخ کرده): 300 گرم ▪️پیاز (رنده شده): یک عدد ▪️سیر: 3 حبه ▪️نمک: به مقدار لازم ▪️فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم ▪️فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم ▪️پودر آویشن: به مقدار لازم ▪️تخم مرغ: یک عدد ▪️آرد سمولینا: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری ▪️پنیر چدار یا پارمزان (خرد شده): به مقدار لازم ▪️روغن: به مقدار لازم
🔸1. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر له شده و چاشنی ها را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. 🔸2. تخم مرغ و آرد سمولینا را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و حدود نیم ساعت لای یک ساعت در مجاور دمای محیط قرار دهید. 🔸3. سپس گلوله های کوچکی به اندازه گردو از مخلوط گوشت جدا کنید و یک برش کوچک پنیر چدار یا پارمزان (به اندازه یک حبه قند) را در وسط آنها فرو کنید و شکل دهید. 🔸4. کف ظرف فر را با روغن چرب کرده و کوفته ها را در آن بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شوند. سپس سرو کنید