🔻يك ق غ پودر ژلاتين رو با نصف ليوان اب به روش بن ماري حل كردم و گذاشتم تا سرد شه بعد دويست و پنجاه گرم پنير خامه اي رو با سيصد گرم خامه قنادي با همزن زدم و وقتي فرم گرفت ژلاتين ابشده رو ريختم و در اخر تكه هاي توت فرنگي ريز شده رو بهش اضافه كردم ...
🔸ته قالبم ( قالبم از اين قالبهاي سه بعدي يا مونوپورشن بود ) رو با يه لايه يك سانتي از كيك شكلاتي پوشوندم و روي اون لايه اي از مواد خامه اي ريختم و به مدت نيم ساعت گذاشتم تو فريزر و بعد از اينكه خوب خودشو گرفت بعنوان لايه اخر ژله توت فرنگي ريختم روش ...
🔸و اينبار رفت تو يخچال تا خوب سفت شد ... از قالب در اوردم و با ماسوره خامه زدم و يه توت فرنگي كوچولو گذاشتم روش