🔸1.فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم و گرم کنید؛
🔸2.کره را با پودر قند و وانیل در ظرفی ریخته، با همزن برقی بهمدت یک دقیقه هم زده تا لطیف شود؛
🔸3.تخممرغها را به پودرقند افزوده، به همزدن ادامه دهید تا کرم رنگ شوند، سپس زعفران را به آن بیفزایید؛
🔸4.آرد و بیکینگپودر را بهتدریج به مخلوط تخممرغ اضافه کرده، با دست مخلوط کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد؛
🔸5.از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته، بهصورت گرد فرم داده و با فاصله مناسب در سینی شیرینیپزی چرب نشدهای چیده و آنها را به کمک نوک انگشت کوچک دستتان کمی گود کرده و در طبقه وسط فری که از قبل گرمشده بهمدت 8 تا 10 دقیقه قرار داده تا پخته شوند؛
🔸6.پس از پخت، آنها را از فر بیرون آورده، پس از دو دقیقه روی پنجره فلزی قرار دهید. پس از اینکه سرد شدند، توسط الک، مقداری پودر قند را روی شیرینیهای سردشده بریزید. روی هر یک را با مارمالاد تزیین کرده و در ظرف مورد نظر بچینید
.
(من مهر زدم و با شکلات سفید و پودر پسته تزیین کردم)