نان محلی اردک نان زنجان

عصرانه ای خوشمزه و لذیذ



صندلی خودرو

طرز تهیه:

▪️آرد ۱ کيلو گرم
▪️بيکينگ پودر ۱/۴ قاشق چايخوري
▪️تخم مرغ ۳ عدد
▪️خمير مايه ۱ قاشق مربا خوري
▪️شکر ۱ پيمانه
▪️شير ۲ پيمانه
▪️روغن به مقدار لازم
 



طرز تهیه:

🔸۱- ابتدا آرد را 3مرتبه الک کرده و بعد با بيکينگ پودر مخلوط کرده و باز الک ميکنيم و آن را با تخم‌مرغ، شير، شکر، روغن و مايه خمير مخلوط مي‌کنيم به طوري که مايه مثل خمير نان سفت باشد و به دست نچسبد.

🔸۲- روي مواد نايلون کشيده و به مدت يک ساعت کنار مي‌گذاريم تا مايه خمير عمل بيايد.

🔸۳- سپس مقداري از خمير را برداشته و گرد ميکنيم وبا وردنه یا دست  پهن میکنیم و در روغن بسيار داغ سرخ مي‌کنيم. 

♦️اين نان جزو نانهاي محلي زنجان و برخي مناطق همدان محسوب ميشود

♦️اضافه کردن مقداري زعفران اين نان را خوشمزه تر ميکند

♦️اگر زيادي شير به نان اضافه کرديد به آن مقدار بيشتري ارد بزنيد

♦️آرد مخصوص نان بربري مناسب ترين آرد براي پخت اين نان است.
 




مطلب قبلیکیک زبرا
مطلب بعدیشیرینی کره ای بِرِد
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه