عصرانه ای خوشمزه و لذیذ
▪️آرد ۱ کيلو گرم ▪️بيکينگ پودر ۱/۴ قاشق چايخوري ▪️تخم مرغ ۳ عدد ▪️خمير مايه ۱ قاشق مربا خوري ▪️شکر ۱ پيمانه ▪️شير ۲ پيمانه ▪️روغن به مقدار لازم
🔸۱- ابتدا آرد را 3مرتبه الک کرده و بعد با بيکينگ پودر مخلوط کرده و باز الک ميکنيم و آن را با تخممرغ، شير، شکر، روغن و مايه خمير مخلوط ميکنيم به طوري که مايه مثل خمير نان سفت باشد و به دست نچسبد.
🔸۲- روي مواد نايلون کشيده و به مدت يک ساعت کنار ميگذاريم تا مايه خمير عمل بيايد.
🔸۳- سپس مقداري از خمير را برداشته و گرد ميکنيم وبا وردنه یا دست پهن میکنیم و در روغن بسيار داغ سرخ ميکنيم.
♦️اين نان جزو نانهاي محلي زنجان و برخي مناطق همدان محسوب ميشود
♦️اضافه کردن مقداري زعفران اين نان را خوشمزه تر ميکند
♦️اگر زيادي شير به نان اضافه کرديد به آن مقدار بيشتري ارد بزنيد
♦️آرد مخصوص نان بربري مناسب ترين آرد براي پخت اين نان است.