درباره
تماس
همه مطالب
خانه
سبک زندگی
دسر و شیرینی
طرز تهیه رولت قهوه
بازدید:
220
دسر و شیرینی
مدیر سایت
تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ با سرعت متوسط و بالا هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در حالی که هم زدن را ادامه می دهید، شکر را کم کم اضافه کنید تا مواد غلیظ و لیمویی رنگ شود.
زمان پخت :
یک ساعت و ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه کیک برای ۱۰ نفر
پودر قند : یک دوم پیمانه
آرد : سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو : یک چهارم پیمانه
تخم مرغ : ۴ عدد
نمک : یک هشتم قاشق چای خوری
شکر : دو سوم پیمانه
کره آب شده و خنک شده : ۳ قاشق غذاخوری
مواد داخل کیک :
خامه هم زده شده : یک و یک چهارم پیمانه
پودر فوری قهوه : یک قاشق مرباخوری
پودر قند : ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین : یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه سس :
شکلات خرد شده نیمه شیرین : ۱۱۲ گرم
پودر فوری قهوه : نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین : یک هشتم قاشق چای خوری.
طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
قالب مناسب رولت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
روی حوله تمیز آشپزخانه پودر قند بپاشید و کنار بگذارید.
آرد، یک چهارم پیمانه پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ با سرعت متوسط و بالا هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در حالی که هم زدن را ادامه می دهید، شکر را کم کم اضافه کنید تا مواد غلیظ و لیمویی رنگ شود.
به آرامی مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. هر بار یک سوم مخلوط آرد را اضافه کنید و هر بار نیز مواد را هم بزنید.
یک پیمانه مواد کیک را جدا کنید و با ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده مخلوط کنید سپس به مواد اصلی برگردانید و هم بزنید.
مواد کیک را در قالب پهن کنید و به مدت ۹ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید.
کیک را پس از پخت، بلافاصله از قالب دربیاورید و در حوله ای که آماده کرده اید برگردانید، کاغذ روغنی را بکنید و بلافاصله با استفاده از حوله، آن را لوله کنید و بگذارید خنک شود. در صورت ترد شدن گوشه ها می توانید آن ها را ببرید. *خامه و یک قاشق چای خوری قهوه فوری را مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد. به آرام پودر قند و یک هشتم قاشق چای خوری پودر دارچین به آن اضافه کنید.
کیک را باز کنید، حوله را بردارید و داخل آن خامه بمالید سپس کیک را دوباره لوله کنید. کیک را در سینی مناسب قرار دهید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
تمام مواد سس را با هم در قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب شود.
پس از برش زدن رولت، در هر بشقاب کنار رولت سس بریزید.
ارزش غذایی هر یک وعده :
کالری : ۳۳۰
چربی : ۲۳ گرم
کلسترول : ۱۴۰ میلی گرم
سدیم : ۱۲۵میلی گرم
کربوهیدرات : ۳۱ گرم
پروتئین : ۵گرم
فیبر غذایی : ۲گرم
منبع : khorasannews.com
مطلب قبلی
مطلب بعدی
طرز تهیه کیک چوبی شکلاتی برای نوروز
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت
دیدگاه
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
پر کردن کلیه فیلدها الزامی میباشد
فرمت ایمیل صحیح نیست
مطالب مرتبط
داچ بیبی
کیک سیب خیس
کوکی اوتمیل
مافین شکلاتی
چیز کرامبل سیب
دونات خونگی
چیز کیک شکلاتی
کیک شکلاتی ماتیلدا
کیک کره ای موزی
کیک رولت موکا
اخبار
سیاسی
اقتصادی
اجتماعی
بین الملل
ورزشی
حوادث
گوناگون
سلامت
فناوری
موبایل
تبلت
لپ تاپ
کامپیوتر
نرم افزار
گجت
هوش مصنوعی
اینترنت و شبکه
تحول دیجیتال
گیمینگ
سبک زندگی
کار و زندگی
تناسب و زیبایی
دکوراسیون
موفقیت
مد و لباس
آشپزی
دسر و شیرینی
سفره آرایی
خانواده
آشپزی رژیمی
سلامت
بیماری ها و پیشگیری
سلامت روان
سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت
ورزش و سلامت
پوست،مو،زیبایی
سلامت خانواده
داروهای گیاهی و طب سنتی
مذهبی
مهدویت
پاسخ به شبهات
احادیث و روایات
ادعیه و زیارات
آموزه های اخلاقی
سیره معصومین(ع)
در محضر قرآن
سرگرمی
فال و طالع بینی
مطالب طنز
معما و تست هوش
حکایت و داستان
ضرب المثل
بازی های محلی
تصاویر دیدنی