نان سوخاری

خوشمزه و رژیمی


بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم:

▫️شکر ۲۸۰گرم
▫️تخم مرغ ۸عدد
▫️روغن مایع  ۲۰۰گرم  
▫️خامه صبحانه۹۰گرم 
▫️اب گرم ۱۰۰گرم
▫️نمک ا ق چ 
▫️ابلیمو تازه ۲ق غ 
▫️آرد حدود ۱کیلو و ۳۰۰گرم 
▫️خمیر مایه فوری ۸۰گرم 
 



طرز تهیه:

🔸طریقه عمل اوری مخمر 
اب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزید چند قاشق غذا خوری شکر بهش اضافه کنید و مخمر رو روش بپاشین بزارین تا پف کنه سپس چند قاشق آرد بهش اضافه کنید کنار بزارین تا حسابی عمل بیاد 

🔸طریقه درست کردن خمیر تخم مرغ ،شکر ،اب، نمک ،ابلیمو، روغن مایع وخامه درون ظرف ریخته  همش میزنیم تا شکر حل بشه سپس ارد رو کم کم  بریزید و مایه خمیر که الان دیگه پف کرده رو بریزید و همش بزنید تایه خمیر تقریبا کمی چسبناک بدست بیاد  یه جای گرم میزاریم تا ۲ساعت استراحت کنه  درضمن رو خمیرم با یک پلاستیک یا نایلکس  بپوشونید .

🔸پس از استراحت دوساعته حجم خمیر ها تقریبا ۱/۵برابر میشن اون ها رو به چانه های ۹۰۰گرمی تقسیم میکنیم میتونید تو قالبهای لوف هم بپزید من تو سینی فر چند تا چونه گرد کنار هم گذاشتم 

🔸فر را روی ۲۰۰درجه روشن میکنیم روی نان ها را با زرده و پودر قند رومال میکنیم و تا زمانیکه روی نون قهوه ای بشه پخت میکنیم 

🔸بعد از فر خارج کرده وقتی نان ها خنک شد انها را برش زده و در فر چیده با حرارت ۲۰۰درجه تا روی اونها طلایی و تست بشه نگه میداریم و سپس خنک میکنیم و در نایلن هایی که هوا نکشه برای مدت طولانی نگه میداریم 

🔸ناگفته نمونه نون تست قبل از،سوخاری شدن نرمه و بسیار خوشمزه و لذیذ
 



صندلی خودرو
مطلب قبلیدو نوع از برترين نوشيدنی ها با خاصيت چربی سوزی شگفت انگيز..
مطلب بعدیباربیکیوی مرغ
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه