خوشمزه و رژیمی
▫️شکر ۲۸۰گرم ▫️تخم مرغ ۸عدد ▫️روغن مایع ۲۰۰گرم ▫️خامه صبحانه۹۰گرم ▫️اب گرم ۱۰۰گرم ▫️نمک ا ق چ ▫️ابلیمو تازه ۲ق غ ▫️آرد حدود ۱کیلو و ۳۰۰گرم ▫️خمیر مایه فوری ۸۰گرم
🔸طریقه عمل اوری مخمر اب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزید چند قاشق غذا خوری شکر بهش اضافه کنید و مخمر رو روش بپاشین بزارین تا پف کنه سپس چند قاشق آرد بهش اضافه کنید کنار بزارین تا حسابی عمل بیاد
🔸طریقه درست کردن خمیر تخم مرغ ،شکر ،اب، نمک ،ابلیمو، روغن مایع وخامه درون ظرف ریخته همش میزنیم تا شکر حل بشه سپس ارد رو کم کم بریزید و مایه خمیر که الان دیگه پف کرده رو بریزید و همش بزنید تایه خمیر تقریبا کمی چسبناک بدست بیاد یه جای گرم میزاریم تا ۲ساعت استراحت کنه درضمن رو خمیرم با یک پلاستیک یا نایلکس بپوشونید .
🔸پس از استراحت دوساعته حجم خمیر ها تقریبا ۱/۵برابر میشن اون ها رو به چانه های ۹۰۰گرمی تقسیم میکنیم میتونید تو قالبهای لوف هم بپزید من تو سینی فر چند تا چونه گرد کنار هم گذاشتم
🔸فر را روی ۲۰۰درجه روشن میکنیم روی نان ها را با زرده و پودر قند رومال میکنیم و تا زمانیکه روی نون قهوه ای بشه پخت میکنیم
🔸بعد از فر خارج کرده وقتی نان ها خنک شد انها را برش زده و در فر چیده با حرارت ۲۰۰درجه تا روی اونها طلایی و تست بشه نگه میداریم و سپس خنک میکنیم و در نایلن هایی که هوا نکشه برای مدت طولانی نگه میداریم
🔸ناگفته نمونه نون تست قبل از،سوخاری شدن نرمه و بسیار خوشمزه و لذیذ