عصرونه ای خوشمزه و پرطرفدار
▫️نشاسته ذرت : 1 پیمانه ▫️شیر : 7 پیمانه ▫️شکر : 1 پیمانه ▫️گلاب : 1 دوم پیمانه ▫️موز کاملا رسیده خیلی ریز یا رنده شده : 2 عدد ▫️وانیل : 1 دوم قاشق چایخوری ▫️گردوی خرد شده :1 دوم پیمانه
🔸نشاسته و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و شیر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم روی حرارت ملایم میزاریم تا آروم آروم هم بپزه و هم به غلظتی مثه فرنی برسه (تقریبا 15 دقیقه)
🔸زمانی که آرد پخت و حجیم شد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم (حرارت رو از قبل کمتر میکنیم تا غلظتش از بین نره) حالا زمان اضافه کردن موز رنده شده و گردوی نگینی شده رسیده
🔸بعد از اینکه کامل و بصورت یکنواخت همه جا پخش شدن ظرف رو از حرارت برمیداریم و پودینگ رو داخل ظرفای سرو میریزیم.