بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ

مناسب برای عصرونه های گرم تابستون



صندلی خودرو

مواد لازم:

▫️آب ۱۵۰ میلی‌لیتر
▫️شکر ۱۵۰ گرم
▫️پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم
▫️کرم فرش (یا خامه ترش ) ۲۵۰ گرم
▫️عصاره وانیل يك قاشق چای‌خوری
▫️قهوه فوری ۳ قاشق چای‌خوری
▫️آب داغ ۳ قاشق غذاخوری
▫️پودر کاکائو جهت تزئین
▫️بیسکويت (لیدی فینگر) ۹۰ گرم
 



طرز تهیه:

🔸1. آب و ۱۱۵ گرم از شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت به جوش آورید تا شکر حل شود.

🔸2. اجازه دهید شربت خنک شود و آنرا داخل یخچال قرار دهید.

🔸3. در یک کاسه کرم فرش fraiche یا خامه ترش ، وانیل و پنیر ماسکارپونه را باهم مخلوط کنید.

🔸4. شربت شکر خنک شده را اضافه و خیلی مختصر هم بزنید.

🔸5. قهوه را با آب و شکر باقی مانده حل کنید و اجازه دهید خنک شود.

🔸6. مخلوط کرمی را در یک قالب پلاستیکی به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

🔸7. ۲ ساعت که گذشت قالب را بیرون آورید هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید.

🔸8. بعد از این زمان در دستور گفته شده است که بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و آنرا بزنید در حدی که فقط غلظت و ثبات پیدا نماید.
من این آیتم رو برای خودم حذف کردم.

🔸9. به بستنی که باید در فریزر بمونه زمان بیشتری دادم و چند بار آنرا هم زدم تا سفت نشود.

🔸10. یک قالب را با نایلون بسته بندی بپوشانید

🔸11. بیسکویت‌ها را دو قسمت کنید.

🔸12. ۱/۳ از ترکیب کرمی آماده شده را دا خل قالب بریزید و آنرا با لیسک پهن نمایید روی آنرا بیسکویت بچینید و قالب را با ترکیب کرمی و بیسکويت پر نمایید.

🔸13. روی قالب را بپوشانید و آنرا در فریزر قرار دهید.

🔸14. برای سرو کردن قالب را بیرون آورید.

🔸15. اجازه دهید بستنی هم دما با محیط شود ( یک زمان کوتاه ).

🔸16. قالب را روی ظرف مورد نظر برگردانید و نایلون را جدا نمایید.

🔸17. روی آنرا پودر کاکائو الک کنید و به تکه‌های دلخواه برش دهید




مطلب قبلیچیز کیک انار
مطلب بعدیجام ژله
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه