🔸1. آب و ۱۱۵ گرم از شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت به جوش آورید تا شکر حل شود.
🔸2. اجازه دهید شربت خنک شود و آنرا داخل یخچال قرار دهید.
🔸3. در یک کاسه کرم فرش fraiche یا خامه ترش ، وانیل و پنیر ماسکارپونه را باهم مخلوط کنید.
🔸4. شربت شکر خنک شده را اضافه و خیلی مختصر هم بزنید.
🔸5. قهوه را با آب و شکر باقی مانده حل کنید و اجازه دهید خنک شود.
🔸6. مخلوط کرمی را در یک قالب پلاستیکی به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
🔸7. ۲ ساعت که گذشت قالب را بیرون آورید هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید.
🔸8. بعد از این زمان در دستور گفته شده است که بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و آنرا بزنید در حدی که فقط غلظت و ثبات پیدا نماید.
من این آیتم رو برای خودم حذف کردم.
🔸9. به بستنی که باید در فریزر بمونه زمان بیشتری دادم و چند بار آنرا هم زدم تا سفت نشود.
🔸10. یک قالب را با نایلون بسته بندی بپوشانید
🔸11. بیسکویتها را دو قسمت کنید.
🔸12. ۱/۳ از ترکیب کرمی آماده شده را دا خل قالب بریزید و آنرا با لیسک پهن نمایید روی آنرا بیسکویت بچینید و قالب را با ترکیب کرمی و بیسکويت پر نمایید.
🔸13. روی قالب را بپوشانید و آنرا در فریزر قرار دهید.
🔸14. برای سرو کردن قالب را بیرون آورید.
🔸15. اجازه دهید بستنی هم دما با محیط شود ( یک زمان کوتاه ).
🔸16. قالب را روی ظرف مورد نظر برگردانید و نایلون را جدا نمایید.
🔸17. روی آنرا پودر کاکائو الک کنید و به تکههای دلخواه برش دهید