۱- کره سرد را قطعه قطعه کنید.
۲- آرد، بکینگ پودر، نمک، آبلیمو و شوید را داخل غذاساز بریزید و تکههای کره را اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کنید.
۳- شیر سرد را با قاشق غذاخوری کم کم اضافه کنید تا زمانی که یک خمیر غلیظ داشته باشید که با قاشق بتوان از آن برداشت.
۴- با دست خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر یا هر اندازه که دوست دارید پهن کنید. آنها را در اندازههای دلخواه ببرید.
۵- تکههای خمیر کراکر را روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار داده و در دمای 200درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 یا تا زمانی که کراکرها به رنگ قهوهای و طلایی درآیند، بپزید.
سایر نکات 🚨
کراکر شویدی، میان وعدهای خوشطعم و سالم به عنوان میانوعده بچهها و پیشغذای میزهای مهمانی به حساب میآید.
کراکر نوعی نان بیسکویتی ترد و اغلب نمکی هستند که یا اضافهکردن سبزیجات معطر، طعم خاص به آنها داده میشود.
در این دستور شما میتوانید به جای شوید از هر سبزی معطر دیگری برای طعمدادن به آن استفاده کنید.