1- یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید، به مدت 8 دقیقه بپزیدش، پاستا را در یک آبکش خالی کنید، یک دوم فنجان از آب درون قابلمه را کنار بگذارید.
2- یک ماهی تابه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید، تکانش دهید تا همه سطح ماهی تابه به روغن آغشته شود. فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید، به مدت 30 ثانیه سرخشان کنید.
3- گوجه فرنگی، آب سبزیجات، فلفل سیاه و زیتون را اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی شروع به از هم پاشیدن کنند بپزید، مرتب مواد را بهم بزنید. پاستا و یک دوم فنجان آبی که از قابلمه جدا کردید را به ماهی تابه اضافه کنید. اجازه دهید مواد 2 دقیقه بجوشد. اسفناج و ریحان را نیز اضافه کنید، دو دقیقه دیگر پختن را ادامه دهید. میکس پاستا را به صورت مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید، و روی هر کدام پنیر پارمسان بریزید. همان موقع سرو کنید