خوشمزه و پرطرفدار
پنیر موزارلا (موتزارلا) خرد شده ۲ پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد اسپاگتی ۵۰۰ گرم پونه خشک ۱ قاشق چای خوری سس اسپاگتی ۱ پیمانه سیر ۱ حبه نمک ۱/۴ قاشق چای خوری سوسیس پپرونی خرد شده ۳۰۰ گرم ریحان خشک ۱/۴ قاشق چای خوری
۱- برای تهیه اسپاگتی پیتزا، ابتدا فر را بر روی درجه 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲- یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب كنید و كمی نمك به آن اضافه نمایید تا به جوش آید و سپس اسپاگتی را اضافه كنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بریزید تا زمانی که خوب پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
۳- در کاسه بزرگ تخم مرغ را هم بزنید و شیر، 1/2 فنجان پنیر موتزارلا، نمک و سیر را اضافه كنید و هم بزنید.
۴- سپس این مواد را به اسپاگتی پخته شده اضافه نمایید وخوب مخلوط کنید.
۵- در ظرف فر به میزان مساوی از مواد در ظرف بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
۶- سپس آن را از فر خارج نمایید و پونه کوهی، ریحان و 1 و 1/2 فنجان باقی مانده پنیر موتزارلا را بر روی آن بپاشید و دوباره به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
۷- سپس ظرف را از فر خارج نمایید و آن را برش دهید، اسپاگتی پیتزا را سرو كنید. روی آن سس اسپاگتی بریزد.