کلوچه فومن

کلوچه سنتی فومن، خوشمزه و پرطرفدار



صندلی خودرو

مواد لازم:


آرد :    1 کیلو گرم
روغن جامد ذوب شده :    220 گرم
آب ولرم :    200 میلی لیتر
ماست :    200 میلی لیتر
شکر :    185 گرم
تخم مرغ :    5 عدد
نمک :    نصف قاشق چایخوری
مخمر :    1 قاشق سوپخوری
وانیل :    یک هشتم قاشق چایخوری
بکینگ پودر :    1 قاشق ماست خوری
گردو پودر شده :    3 پیمانه
جوز هندی :    1 عدد
دارچین :    1 قاشق چایخوری
پودر شکر :    400 گرم
 



طرز تهیه:


1-    ابتدا مخمر و 1 قاشق غذا خوری شکر و آب را مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه به آن استراحت می دهیم سپس در ظرفی روغن و ماست و 4 عدد از تخم مرغها را همراه وانیل و شکر کاملا مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد اضافه کرده وسپس بکینگ پودر را همراه نمک به آرد اضافه می کنیم و کم کم آن را به مواد اضافه می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید 

2-    سپس خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم . در ظرف دیگری تمام مواد میانی کلوچه را مخلوط کرده و از خمیر مقداری بر داشته وآن را در دست پهن کرده و از مواد درون آن قرار داده و اطراف خمیر را همانند بقچه می بندیم 

3-    آن را با وردنه پهن می کنیم (خیلی نازک) و روی آن را با مهر شکل دار می کنیم و در فر که کف آن ظرف آب – جوش قرار داده ایم به مدت 30 دقیقه در دمای 180 سانتی گراد قرار می دهیم.لازم به ذکر است روی کلوچه را با برس به زرده تخم مرغ زده شده و دانه های کنجد و یا خرفه آغشته کرده و در فر قرار می دهیم 




مطلب قبلیزیتون پرورده
مطلب بعدیمربای گیلاس
نظرات
نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
ثبت دیدگاه