نوعی نان پیده خوشمزه
شیر ولرم 2لیوان روغن مایع نصف استکان مایه خمیر 2قاشق غذاخوری آب ولرم 1/3لیوان نمک 1قاشق چایخوری شکر 1قاشق چایخوری آرد نون به مقدار لازم برای رومال 1قاشق آرد و6قاشق آبسرد زرده 2عدد ماست 1قاشق روغن مایع 1قاشق
اول مایع خمیر را در آب ولرم بریزید وروش شکر رو بپاشید واصلا هم نزنید بزارید جای گرم تا 10دقیقه تا مایه خمیر پف کنه .بعد شیر ونمک وروغن رو بریزید وآرد رو کم کم اضافه کنید تا جاییکه خمیر بدست نچسبه البته زیاد نباید آرد بزنید چون لطافتش رو از دست میده بعد روش رو با سلفون بپوشونید وبزارید جای گرم تا 45دقیقه استراحت کنه.بعد خمیر رو به 6قسمت مساوی تقسیم کنید .سبنی رو آرد بپاشید وخمیر رو بصورت مستطیل با ارتفاع 2سانت باز کنید واز رومال آرد وآب که مخلوط کردید به روی نانها بمالید وبا دست فرم بدید تا نیم ساعت استراحت کنه بعد رومال زرده وروغن وماست رو مخلوط کنید وبا برس روی نانها بمالید .داخل فر کاسه آب بزارید وروی نانها رو کنجد وسیاه دانه بپاشید ودر فر 180 درجه به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه بپزید ودر آخر چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی نانها طلایی بشه. این نون مثل نون بربریه ولی خیلی لطیفتر وخوشمزه تر. نوش جان